Sindicatele şi ministrul muncii nu au ajuns la nici o înţelegere asupra noii legi a salarizării şi se pare că proiectul de ordonanţă privind salarizarea în sectorul bugetar va fi retras.
Totodată, ministrul Muncii, Ana Costea, ar vrea să demisioneze după ce sindicatele s-au revoltat.

„Eu am refuzat în mod categoric acest proiect. Eu am propus sa fie ars, distrus. Am fost cel care i-a cerut demisia doamnei ministru. Și a spus că nu are bani la dispoziție. A lasat impresia că își va da demisia din functia de ministru, deoarece a fost copleșită de munca pe care o depune. Nemultumirile din sistemul de invatamant sunt uriase. Mi-a spus că-și va da demisia nu pentru că i-a spus profesorul Hadăr, ci pentru că așa vrea domnia sa”, a declarat Anton Hadăr lider al Federatiei sindicale din invatamintul superior „Alma Mater“.

Citeste si...  Udrea o atacă, iar, pe Macovei!

„Am insistat ca în cel mai scurt timp, corpul funcţionarilor publici să fie protejați… Trebuie să scăpăm de acest virus politic din administraţia din România. Ceea ce ne-a comunicat doamna Costea este faptul că dorește să retragă acest proiect de lege”, a declarat Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical.