Vizita de astăzi a președintelui PSD Liviu Dragnea a avut loc în Dolj. Acolo, alături de colegii săi, Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, a discutat proiecte de mare însemnătate pentru viitorul județului. În colaborare cu Transgaz, guvernul României are în plan modernizarea alimentării cu gaze naturale printr-un proeict de mare amploare. În urma acestei campanii vor avea de câștigat nu doar cetățenii al căror nivel de trai se va îmbunătăți considerabil, ci și agenții economici români cărora le se va pune la dispoziție o sursă rentabilă de energie.

Proiectul inițiat de PSD se va desfășura prin Folndul de Dezvoltare și Investiții care dă primarilor din județul Dolj posibilitatea să primească fonduri în vederea modernizării rețelei de gaz. În acest scop, primarii orașelor și satelor unde există deja o rețea de gaz vor putea opta pentru extinderea ei, iar în locurile unde alimentarea cu gaz lipsește, vor putea realiza noi rețele.

Salarii mai mari pentru muncitorii care extind rețeaua de gaze

Proiectul Partidul Social Democrat va aduce un beneficiu și muncitorilor care lucrează în domeniu. Liviu Dragnea își propune să crească salariul minim pentru constructorii care vor lucra la extinderea rețelei de gaze naturale cu condiția să fie calificați la prevederile hotărâte în OUG 114.

Guvernul României estimează că această investiție va genera venituri consistente în județul Dolj, dar și locuri de muncă și un trai mai confortabil pentru locuitori. De asemenea, proiectul nu se va opri la acest județ, ci se va extinde treptat pe întreg teritoriul țării astfel încât toți românii să primească ceea merită.

 

Citeste si...
Torţionarul Vişinescu rămâne în închisoare. Instanţa Supremă a respins, definitiv, cererea de întrerupere a pedepsei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.