taxe

Guvernul italian a vândut pe eBay 52 de mașini Alfa Rome, Lancia și Audi – toate aparținând Ministerului de Interne și Ministerului Apărării.

În total, guvernul a obținut 371.000 de euro, prețul unei mașini fiind cuprins între 4.000 euro și 7.142 de euro, se arată într-un comunicat al Executivului.

Premierul Mattero Renzi anunță pe 12 martie o serie de mașini șoc, între care o reformă constituțională a Senatului, să fie înlocuit cu o adunare de aleși ai regiunilor – asta ar înseamna desființarea a 315 posturi de parlamentari și desființarea provinciilor, structuri intermediare între municipalități și regiuni.

Planul Guvernului italian pentru economii, include vânzarea a peste 100 de mașini oficiale, supranumite și „mașinile albastre”. Peste 1 milion de persoane au vizitat site-ul eBay, pentru a cumpăra mașinile puse la bătaie de Guvernul italian. Următoarea vânzare este programată pe 28 aprilie, când vor fi licitate nouă automobile Maserati, dintre care opt sunt blindate, ale Ministerului Apărării. Licitațiile continuă până la jumătatea lunii mai, numărul total al mașinilor oficiale care vor fi vândute urmează să ajungă la 150 de vehicule.

Guvernul precizează că mașinile scoase la vânzare nu sunt esențiale pentru activitatea instituțiilor publice.

Citeste si...
Se pare că până la urmă Kim şi Kanye vor ajunge la altar!