„Nici nu implinise 50 de ani! Este a treia moarte bizara din ultimele luni!”

  Bivolaru

Vestile rele curg pe banda rulanta in cadrul organizatiei infiintata de Gregorian Bivolaru. Cristina Costas, considerat omul de baza a lui Gregorian Bivolaru, a murit in urma cu doar cateva zile in urma sub privirile disperate ale sotului ei, fara ca nimeni sa stie ca este bolnava!

Potrivit unor cursanti din cadrul Miscarii de Integrare Spirtuala in Absolut (MISA), in ultima perioada au murit cel putin trei yoghini in conditii dubioase. Asa s-a intamplat si in urma cu doar cateva zile, cand unul dintre cei mai vechi oameni din organizatie a avut parte de o moarte subita, desi nu implinise nici macar 50 de ani.

Bivolaru 1

Familia Cristinei Costas, considerata mana dreapta a lui Gregorian Bivolaru, sustine ca nu stia ca aceasta este bolnava, iar cauza mortii ar fi fost infarctul provocat de un blocaj renal.

Cristina Costas este membru fondator MISA inca de acum mai bine 20 de ani, iar in CV-ul ei sustinea ca este, pe rand: life trainer, astrolog, lector de I-Ching, lector de muzicoterapie, inclusiv instructor de yoga integrală în cadrul şcolii de yoga MISA. In plus de asta tine conferinte, seminarii si workshop-uri de dezvoltare personala si realizeaza consiliere voctionala din punct de vedere astrologic.

Costas, care a fost si ofiter de politie o perioada, pana s-a aflat de afilierea ei cu Bivolaru, si a fost data afara din sistem, era prezenta la mai toate congresele yoga organizate de Bivolaru.

De altfel, Bivbolaru isi punea toate bazele in ea, ca poate mentine o buna organizarea in lipsa lui. Reamintim ca Gregorian Bivolaru este cautat prin Interpol dupa ce a fost condamnat la sase ani de inchisoarecu executare pentru acte sexuale cu minori si trafic de persoane.

Potrivit unor surse, liderul MISA s-ar ascunde in acest moment intr-o locuinta din Paris.

Citeste si...  Luni, medicii intră în grevă de avertisment de două ore. Urmează greva generală