Grigor Dimitrov (29 de ani, 19 ATP), cel care a anunțat recent că s-a vindecat de COVID-19, a ajuns din nou în atenția presei bulgare.

Cunoscut pentru relațiile cu femei foarte cunoscute, cum ar fi fosta tenismenă Maria Sharapova sau cântăreața Nicole Scherzinger, Dimitrov pare să păstreze acest trend, iar noua parteneră a acestuia ar fi rusoaica Victoria Bonya, susține sportal.bg.


Bonya are 40 de ani și este foarte populară în țara sa, ea fiind atât prezentatoare TV, cât și model sau actriță. Rusoaica este urmărită de peste 7 milioane de utilizatori pe Instagram, iar Grigor Dimitrov este un fan al fotografiilor postate de aceasta.

În plus, rusoaica s-a mutat recent la Monaco, acolo unde locuiește și tenismenul, mai scrie sursa citată.

Victoria Bonya, faimoasă în țara sa
Victoria Bonya a reprezentat Rusia la concursul Miss Earth în anul 2001, iar de-a lungul timpului a apărut pe coperta mai multor reviste celebre. Ea și-a făcut apariția în reality show-uri, dar și în filmul Maximum Impact, lansat în 2017.

De partea cealaltă, Grigor Dimitrov a anunțat că este pregătit pentru reluarea circuitului ATP, după ce s-a vindecat de COVID-19.

Jucătorul bulgar a fost testat pozitiv la 21 iunie, după ce a participat la Adria Tour, turneul organizat de Novak Djokovic atât în Serbia, cât și în Croația.Citeste si...
BREAKING NEWS: 33 de arme ilegale au confiscat poliţiştii în 6 luni din 2019