Naţionala Greciei s-a reunit ieri în vederea meciului cu România, programat duminică, ora 21:45, la Pireu, în debutul preliminariilor Euro 2016.holevas

holevas2-e1409663848781

La primul său contact cu jucătorii eleni, noul selecţioner, italianul Claudio Ranieri, le-a ţinut un discurs pe marginea terenului în care le-a cerut acestora să dea dovadă profesionalism şi de dorinţă de juca. Apoi a trecut la antrenament.

Din lotul grecilor convocaţi pentru partida cu România face parte şi fundaşul stânga Jose Holebas (30 de ani), proaspăt transferat de clubul italian AS Roma.

El a fost transferat în schimbul sumei de 1 milion de euro şi va fi pentru următoarele trei sezoane jucătorul romanilor. Născut din tată grec şi mamă uruguayancă, ”durul” Holebas s-a născut în Germania pe 27 iunie 1984 şi este cunoscut ca un excentric în viaţa de zi cu zi.

Nu înălţimea (1,84m) sau greutatea (79 kg) îl scot în evidenţă, ci coafura excentrică şi numeroasele tatuaje, care mai de care mai colorate.

Pasionat de arta tatuajelor, fundaşul elen şi-a făcut de-a lungul timpului o adevărată operă de artă pe propriul corp. Mărturie stau pozele pe care acesta le distribuie cu mândrie, frecvent pe pagina personală de Facebook.

Meciul Grecia – România se va disputa duminică, ora 2.:45, la Pireu, în debutul preliminariilor Euro 2016.

Citeste si...
Simona Gherghe a platit 6.000 de euro pentru o vacanta in Paradis!