Mirela Vaida va deveni mamă pentru a treia oară în primăvara anului viitor, iar programul profesional s-a aglomerat atât de mult, încât a luat decizia de a mai tăia din ”obligații”.

Vedeta se simte bine, are energie, iar asta îi permite să aibă un program încărcat: emisiune live la Antena 1, spectacole la Teatrul Constantin Tănase, plus doi prichindei care abia o așteaptă acasă, la joacă.

În agenda ei a fost până acum și musicalul „Mamma Mia”, dar sarcina avansată a determinat-o să ia o pauză. Mirela Vaida radiază pur și simplu și este într-o formă excelentă. Însărcinată în 5 luni și jumătate, vedeta a participat luni seară la un eveniment monden, ocazie cu care ne-a împărtășit ultimele noutăți din viața ei.

Mirela Vaida a decis să facă totuși o schimbare în program și a renunțat la musicalul „Mamma Mia”. Deși este un proiect de suflet și a fost extrem de bucuroasă în momentul în care a aflat că face parte din distribuția lui, acum este nevoită să stea cuminte câteva luni.

Citeste si...  Paul Surugiu încearcă să se califice în altă meserie

„E mult de dansat, sunt multe coregrafii sus, pe brațele balerinilor sau chiar pe scară, pe o scară normală, portabilă, mult dans, multe mișcări cu viteză, nu cred că e cazul să forțez. Din luna a șasea, nu am vrut nici eu și nici producătorii să ne asumăm vreun risc, m-am retras, fac o pauză până după naștere. Musicalul se mai joacă la Craiova în ajun de Crăciun, la sfârșit de an la Sala Palatului și o să mai aibă turnee prin țară anul viitor. Cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase nu iau pauză decât poate prin martie-aprilie, când o să intru în prenatal. Acolo nu e atât de solicitant, cânt cu plăcere, ce simt, ce vreau, ce vrea să audă publicul, mă adaptez de la un spectacol la altul, așa că la Revistă mă mai găsiți”, a declarat pentru Libertatea, Mirela Vaida.