alina-gorghiu_7f8a9adae8„Rezultatul este unul care pe mine mă surprinde, suspectez şi eu ca şi mulţi alţii că rezultatul votului este urmarea unei înţelegeri categorice între Ponta, PSD, Udrea, Băsescu, Oprea. Indiferent de cine a fost condus PSD, să ştiţi că a avut acelaşi comportament şi aceleaşi metehne anti-justiţie şi pro-corupţie. Indiferent de variantă, PSD a apărat în Parlament în permanenţă interesele Elenei Udrea şi ieri la vot s-a văzut acest lucru, acesta fiind codul de conduită al PSD-ului.

Ca toţi parlamentarii liberali, eu am stat în prima bancă şi am văzut tot, nu ştiu cum se vede din spate, au votat cu bilele deasupra urnei. Problema nu este a PNL-ului (…) şi dacă toţi parlamentarii PNL ar fi votat pentru doamna Udrea şi împotriva cererilor Justiţiei, era insuficient pentru că noi suntem minoritate în Parlament. Dacă PSD-UNPR, ALDE ar fi votat aşa cum au anunţat, lucrurile erau în regulă, dar să ştiţi că parlamentarii PNL au avut de data aceasta un comportament corect şi nu a existat niciun fel de emoţie privitor la conduita noastră”, a declarat Alina Gorghiu.

Citeste si...  Gabriela Firea, informații EXPLOZIVE: ce le promit Dragnea și Codrin Ștefănescu consilierilor generali pentru TRĂDARE

Plenul Camerei Deputaţilor a admis, miercuri, cererea privind reţinerea şi a respins arestarea preventivă a deputatului Elena Udrea.