A trecut ceva vreme de la lansarea Nexus 5, unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata, avand in vedere raportul pret-calitate. Noua generatie, a sasea, a intrat deja in faza finala de productie, urmand sa fie lansata, cel mai probabil, impreuna cu noul sistem de operare Android L, in luna noiembrie.

nexus_6_04983400

Daca pana acum LG era producatorul telefoanelor Nexus, Google a ales de aceasta data Motorola pentru a produce generatia a sasea. Iar din ce informatii vin din piata, alegerea se anunta a fi una cel putin interesanta, relateaza GadgetReport.ro

Noul Nexus 6 sau Nexus X cum mai este cunoscut, ar urma sa aiba aceiasi linie de design lansata de Motorola in acest an cu Moto X, insa sa ofere specificatii tehnice superioare, atat in privinta hardware cat si software.

Google pare sa fi inteles, de aceasta data, ca si camera foto-video este importanta, dupa ce a primit nenumarate critici pentru cea de pe Nexus 5.

Astfel ca noul Nexus 6 ar urma sa vina cu un senzor de 13 MP cu stabilizare optica, capabil sa filmeze in 4K. Camera frontala, de selfie, va fi cea folosita deja pe Moto X, de 2 MP.

Telefonul va rula Android L si promite o autonomie de 24 de ore, poate chiar mai mult, gratie bateriei de 3200mAh.

Citeste si...
Google va realiza UN TUR VIRTUAL al Palatului Parlamentului