Astăzi începe Campionatul Mondial de Fotbal 2014

  logo_google

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia este celebrat de Google cu un logo special. Motorul de căutare Google şi-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfăşurată, în acest an, în Brazilia.

Preşedinţia braziliană a anunţat că 21 de lideri mondiali, între care şi Vladimir Putin, Angela Merkel şi Albert de Monaco, şi-au confirmat prezenţa în Brazilia în perioada Cupei Mondiale de fotbal, potrivit Mediafax.

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 va fi transmisă astăzi, 12 iunie, de la ora 21.00, în direct, la TVR 1, TVR HD şi, online, pe tvrplus.ro. Din 12 iunie până pe 13 iulie, spectacolul fotbalistic de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 va fi difuzat, în direct şi în exclusivitate, de cananlele televiziunii naţionale.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Un total de 64 de partide de fotbal va transmite TVR în exclusivitate de la Cupa Mondială FIFA, desfăşurată în acest an în Brazilia.

 

 

 

Citeste si...  Oreste a fost reţinut în timpul protestelor de la Pungeşti