Gloria Buzău, divizionară secundă, a fost aproape de desființare în iarnă, dar acum poate să treacă într-o nouă eră.

Conform site-ului local Știridebuzău.ro, secția de fotbal din cadrul clubului Gloria ar putea fi preluată în următoarea perioadă de un grup de investitori străini, mutare ce ar permite echipei să aibă drept de promovare în Liga 1 începând cu sezonul viitor. Potențialii cumpărători ar fi solicitat deja date suplimentare despre club, fiind plăcut surprinși să constate că datoriile sunt aproape inexistente, iar negocierile în acest moment ar fi avansat.

Gloria Buzău ar putea fi preluată de investitori străini
Investitorii care ar dori să preia echipa de fotbal din Buzău ar fi oameni de afaceri care provin din diverse ramuri, precum agricultură, comerț și industrie.

Un nume important în intermedierea preluării Gloriei Buzău de către investitorii străini ar fi, potrivit sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf, fost antrenor în România, la Chiajna sau FCSB, Bulgaria, Litech Lovech, și în zonele arabe, unde le-a pregătit pe Al Hilal, din Arabia Saudită, Al Wahda și Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

Având în vedere conexiunea lui Laurențiu Reghecampf cu spațiul arab, unde a antrenat și unde, de altfel, deține o casă, la Dubai, o posibilă proveniență a oamenilor de afaceri interesați să preia Gloria Buzău ar fi Arabia Saudită sau Emiratele Arabe Unite.


Citeste si...
Veste BUNĂ pentru fanii Stelei: ”Gigi Becali a primit o sumă importantă!”