Această prezentare necesită JavaScript.

Giulia Anghelescu se poate clasa printre cele mai indraznete vedete autohtone in ceea ce priveste alegerea tunsorilor si a coafurilor. Hair stilistul Cristi Pascu a comentat evolutia din acest punct de vedere, dandu-i sfaturi dar si criticand-o.

Fara doar si poate, Giulia Anghelescu a incercat aproape toate tunsorile, nuantele de par si coafurile posibile. A trecut de la codite impletite,la tuns scurt, dupa care s-a facut bruneta, apoi s-a decolorat devenind subit blonda. Ulterior s-a ras pe o jumatate din cap, incercand toate lungimile de par.

Giulia, rockerita autentica

Cristi sustine ca imaginea de rockerita nu este una perfecta pentru ea si ca doar in unele ipostaze i se muleaza relativ bine. „Epoca hard a stilului ei o prinde si nu prea. Intr-adevar reuseste sa fie mai agresiva, caci o culoare inchisa nu face decat sa ii accentueze trasaturile, in cazul ei nasul, care nu este cel mai mic, no offense. Dar ca imagine avem o rockerita autentica”, a spus hair stilistul.

O avantajeaza mai mult parul lasat liber, decat strans in coada

„Avand toate acestea poze alaturate putem observa imediat co dezavantajeaza si ce nu. Din start o culoare mai deschisa i-am indulcit trasaturile, iar putina eleganta a transformat rockerita nebuna intr-o sexy lady. Insa si aici as avea un mic comentariu: Incearca sa eviti parul strans, nu te avantajeaza la conformatia fetei. Asta este insa valabila pentru aparitiile publice nu si pentru sedintele foto, un fotograf bun poate face sa dispara orice defect. Personal imi place mult cum arata in aceasta poza”.

Blondul ii vine de minune Giuliei

Desi multa lume a criticat-o in momentul in care artista si-a schimbat radical culoarea parului, de la brunet la blond, hair stilistul este de o alta parere. „O culoare mai deschisa da alta lumina, mai frumoasa, chipului. Fara a avea o coafura studiiata se poate vede cum putin volum si o nuanta de blond poate modifica senzational o fizionomie. Cu siguranta un ook avantajos pentru ea”, a mai spus Pascu.

„O culoare calda si foarte frumoasa, ce ii vine foarte bine. Este un look cuminte, dar avantajos, cu un breton care poate indulci orice profil”.

„Cand am vazut-o prima data am spus wow”
Cristi Pascu este de parere ca Giuliei ii vin mult mai bine look-urile simple, fara prea mari batai de cap la aranjat. „Iata o imagine de exceptie. Trebuie sa recunosc ca atunci cand am vazut-o prima data am spus wow. Asa da! Este singura poza pe care am vazut-o cu ea, cu o culoare inchisa, si care mi-a placut foarte mult. Si asta pentru ca are tot ce trebuie ca avantaje pentru Giulia, volum, breton si un make-up impecabil”, a completat Pascu.

„Ciocolatiul” o face sa nu treaca neobservata

„Wild and crazy! Un look spectaculos pentru ea, adevarat ceva mai greu de intretinut, dar este un look ce te face sa nu treci niciodata neobservata”

O sfatuieste sa ramana blonda

Cu toate ca Giulia Anghelescu nu a ramas prea mult timp cu nuanta de blond a parului, stilistul o sfatuieste insa sa adopte mai des aces look, mai ales pentru coafuri de scena. „Un blond cuminte si nevinovat duce, norma, la un look soft. Este o culoare avantajoasa ce poate fi usor de folosit in multe coafuri de scena”, a sutinut hair-stilistul vedetelor.

Citeste si...  Suferinţă! Andi Moisescu a făcut-o să plângă pe Andreea Raicu: “Ajunsesem să-l urăsc!“