Gina Pistol este o persoană care nu refuză niciodată provocările şi a decis să se întoarcă în televiziune. Ajunsă la 35 de ani, Gina Pistol a bătut palma cu Antena 1 pentrua  prezenta show-ul “Chefi la cuţite” cu Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea.934713l

Gina Pistol a fost invitată într-un dintre emisiunile trustului lui Voiculescu şi a declarat că dacă se îmbracă în costul de baie arată mai bine ca foarte multe puştoaice de 20 de ani.

Gina Pistol a surprins pe toată lumea în momentul când a decis să treacă la Antena 1 pentru că acaesta a lucrat foarte mul timp cu postul concurent, Pro tv.

Totuşi, se pare că un factor de decizie în această trecere a vedetei de la un post la altul ar fi fost producătoare Mona Segall care a părăsit Pro TV pentru Antena 1. Aceasta este şi realizatoarea emisiunii ”Chefi, la cuţite”.
”Sunt foarte fericită că am fost cooptată în acest proiect. În plus, mă simt foarte mândră să lucrez din nou cu echipa Monei Segall, cea cu care am colaborat la atâtea emisiuni frumoase”, a declarat Gina Pistol.

Citeste si...  Roxana Nemeș, mai sexy ca oricând în noul ei videoclip