Vineri, 3 aprilie, este ziua ce mare, una de mari emotii pentru Gigi Becali care, dupa amanarea din 31 martie, va afla daca va fi eliberat conditionat.

Gigi BecaliDecizia atat de mult asteptata este deja un motiv de pariuri pentru deţinuţii de la Poarta Albă, iar latifundiarul le-a spus aceatora să mizeze pe eliberarea sa şi le-a promis că, dacă va ieşi din închisoare, va da o petrecere in penitenciar si îl va aduce pe Florin Salam să le cânte!

Surse din penitenciar au dezvaluit ca ” plictisiti si fara mari activitati dupa gratii, detinutii au pus pariu pe tigari, pe tatuaje care vor fi facute de pierzatori, dar si pe friptura pe care o vor primi de Paste ori de la inchisoare, ori de acasa. Gigi Becali le-a transmis sa mearga pe mana lui si sa-i tina pumnii, ca le va fi bine daca va fi eliberat”. El le-a primis acestora ca nu ii va uita si ca le va trimite regulat pachete.

Citeste si...
Andreea Marin a chemat salvarea acasă

Gigi Becali a primit acceptul pentru eliberare conditionata pe 6 martie, la Judecatoria Medgidia. Procurorii DNA au facut recurs, iar Tribunalul Constanta a amanat, marti, luarea unei decizii, pentru vineri. Daca decizia va fi una favorabila lui Gigi Becali, inseamna ca Florin Salam are in agenda sa un concert….dupa gratii.