Becali transmite că Steaua nu a sărăcit

becali_45_18200c9694_62a6d712a3_11977300

Gigi Becali a ţinut să le transmită fanilor şi preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care spunea că la clubul „roş-albastru” nu mai sunt bani, că în conturile grupării se află aproximativ 10 milioane de euro şi vor mai intra alte 20 de milioane de euro.

„Aflat în detenţie la Penitenciarul Jilava, George Becali a făcut un apel la FC Steaua pentru a transmite răspunsul său la afirmaţiile lui Dumitru Dragomir, conform căruia clubul nostru nu mai deţine lichidităţi în conturi.

Acesta îi informează pe preşedintele LPF şi pe toţi suporterii Stelei că în conturile clubului nostru se află aproximativ 10 milioane de euro, urmând ca, în perioada următoare, să se adauge alte 20 de milioane de euro, bani care vor proveni din drepturile de participare în UEFA Champions League, drepturile de televizare din Liga 1, market-pool UEFA Champions League, parcursul echipei în competiţiile europene, vânzări de bilete, transferuri etc.”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Stelei.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, declarase că Steaua nu mai are fonduri pentru a-şi desfăşura activitatea. „Am înţeles şi eu că nu mai au bani, aşa am citit în presă. Cică nu au plătit nici ratele la jucători, e treaba lor, nu a mea”, a menţionat Dragomir.

 

 

 

Citeste si...
Monica Bârlădeanu, cu maşină americană, dar cu cardul gol?