Gigi Becali a ajutat cu o sumă considerabilă de bani unul dintre show-urile cu care România s-a prezentat la unul dintre concursurile Eurovision.

Gigi Becali a contribuit decisiv ca formația Todomondo să își realizeze show-ul de la Eurovision

Cântărețul Andrei Ștefănescu a vorbit despre momentul în care Gigi Becali a sponzorizat show-ul realizat de România la Eurovision în anul 2007, atunci când țara noastră a fost reprezentată de formația Todomondo.

Potrivit unui interviu acordat pentru televiziunea Antena Stars, cântărețul Andrei Ștefănescu a spus că Gigi Becali a oferit 5.000 de euro ca spectacolul României de la show-ul care a avut loc în capitala Finlandei să iasă așa cum și-au dorit artiștii.

„Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, în 2007. Lumea trebuie să ştie. În 2007 sau 2008, când am câştigat noi Eurovision România, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din păcate, pentru scenografia noastră… Noi aveam nişte momente, voiam nişte artificii, nişte perdele de artificii care să sară de sus. Aşa era momentul nostru gândit la Bucureşti.

Citeste si...
Gigi Becali a înebunit când şi-a văzut mama în lacrimi!

În spate era un perete plin de leduri, pe scenă la fel, se vedeau tot felul de imagini din ţările respective, despre care noi cântam. La un moment dat, pe final ne trebuiau nişte artificii care să sară, să coboare, era un moment culminant al piesei. Neavând posibilitatea, costau 5.000 de euro ce ne trebuia… N-am avut la cine să apelăm şi am apelat la Gigi. Gigi Becali a zis: „E pentru România? Îţi dau banii”.

Şi ne-a dat cei 5.000 de euro, cu care noi am reuşit să facem momentul să arate foarte bine România. Noi eram România în momentul acela. A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol. Face lucruri care ajută oameni şi care nu se ştiu”, a dezvăluit Andrei Ştefănescu la emisiunea Star Matinal De Weekend, de la Antena Stars.