Gigi Becali (62 de ani) nu mai este stresat de investiții, după ce a obținut suma de bani de 13 milioane de euro de pe urma transferului lui Dennis Man la Parma.

Ce-i drept, milionarul din Pipera nu a mai cheltuit sume extravagante pentru mașini. A decis recent să-și înnoiască parcul auto, astfel că și-a achiziționat un Audi Q7, pentru care ar fi plătit ”doar” 50.000 de euro.

Parcul auto al lui Gigi Becali. De la 500.000 de euro, la 50.000 de euro
Becali, care mereu a fost lăudat pentru modul în care se îmbracă, de altfel el însuși se lăuda în trecut că se ducea special la Londra pentru a-și lua haine, a cheltuit sume mari și pentru mașini. A rămas celebru pentru acel Maybach, pe care făcea băi de mulțime și pe care la un moment dat l-a reparat cu o rangă, bolid de lux pe care a dat aproape jumătate de milion de euro.

Milionarul din Pipera a condus până recent un alt bolid de lux, un Bentley Bentayga, achiționat în urmă cu doi ani și pe care a dat cam 250.000 de euro.

Ei bine, zilele trecute, finanțatorul de la FCSB a fost observat la bordul unui Audi Q7 țiplă, dar care a costat mult mai puțin față de precedentele mașini. Deși a obținut cea mai mare sumă de transfer făcută vreodată de un fotbalist din România, este vorba despre Dennis Man la Parma contra sumei de 13 milioane de euro, Becali pare mai cumpătat.

Pentru noua ”distracție”, Becali ar fi scos din bzunar suma de 50.000 de euro susțin cei de la Cancan.


Citeste si...
Adriana Săftoiu este de părere că Lazăr ar fi trebui să se retragă