Gigi Becali și-a întrerupt vacanța din Rusia nemulțumit fiind de modul în care se manifestă Steaua pe teren și are de gând să pună ordine în lucruri. Se vobește chiar de înlocuirea antrenorului.

Gigi Becali ar vrea să îl schimbe pe antrenorul Laurențiu Reghecampf înainte de începerea play-off-ului și se pare că ar fi existat deja unele discuții între cele două părti în privința rezilierii contractului și a plății de reziliere de 1.000.000 de euro. Becali nu dorește să plătească această sume și negociază intens. Edi Iordănescu este favorit să-l înlocuiască pe Reghe iar pe lista scurtă se mai află și Nicolae Dică.

”Eu trebuia să vin pe 10, aşa aveam programul. Vineri mă întorc, s-au întâmplat lucruri grave la echipă, din punctul meu de vedere, dar nu vă spun ce. E legat de indisciplină, dar nu comentez ce spune Piţurcă. Nu se pune problema de vreo demisie, vin doar să pun lucrurile la punct şi atât. Nu pot să vă spun despre ce e vorba, e prea urât.

Vă dau cuvântul meu de onoare că am aflat exact azi ceea ce nu vreau să vă spun. Este grav şi influenţează rezultatele. Vin eu mâine la Bucureşti, poimâine sunt la echipă şi rezolv eu tot. Nu am mai fost la echipă de doi ani. Este rezolvabil.

Nu am crezut că se poate întâmpla aşa ceva la mine la echipă. Nu sunt dezamăgit. Dezamăgire e când cauza îşi face efectul. Nu şi-a făcut încă efectul. E doar un mic efect şi atunci nu sunt dezamăgit. Din cauza asta au pierdut de trei ori la rând cu Dinamo. Cum să ajungi aşa? S-au jucat cu noi. Dacă vin tocmai de la Moscova şi las mănăstirile, înseamnă că e serios”, a explicat Becali, la Digi Sport.