Gigi Becali (62 de ani) l-a prezentat oficial la FCSB pe Sergiu Buş (27 de ani) – al doilea transfer al roş-albaştrilor în această vară, după Marius Briceag.

Conferinţa de presă a avut loc la Palatul din Aleea Alexandru, iar patronul celor de la FCSB a atras atenţia şi cu ţinuta abordată.

Gigi Becali la prezentarea lui Sergiu Buş la FCSB

Ce sume investeşte Becali în costume, la Londra: „Mi-au zis că au un mare client din România”

Averea lui Gigi Becali era estimată la finalul lui 2019 la 400 – 450 de milioane de euro, conform Capital. Omul de afaceri se află pe locul 11 în topul celor mai înstăriți oameni din România şi nu se uită la bani atunci când vine vorba despre vestimentaţie.

Cezar Ionaşcu, cel care a pus pe picioare în 2009 un business care oferă con­sul­tanţă pentru alegerea unei ţinute corecte, a analizat stilul lui Becali şi a dezvăluit sumele pe care le cheltuie patronul celor de la FCSB pe costume, la Londra.

„La Gigi Becali vorba de extravaganţă asumată. E o diferenţă între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi şi alta ce face Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie.

Citeste si...
Ce presupune activitatea unei firme de recuperări creanțe?

Ştiu şi adresa. Mi-au zis că au un mare client din România (n.r. Gigi Becali) care face cumpărături de 30, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

El a ştiut să „fure”. S-a inspirat pe unde a fost în lume şi a furat corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut la schi. Are nişte haine… Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor. Bărbatul se îmbracă ca să nu rămână dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei”, a declarat Cezar Ionaşcu, pentru LookSport.