Gigi Becali patronul lui FCSB declară că echipa a început perfect noul sezon şi a obţinut două victorii cu acelaşi scor, 3-0, în primele două meciuri disputate, cu Astra, în Liga I, şi cu Shirak, în preliminariile Europa League.

FCSB are un start excelent de sezon, iar Gigi Becali patronul lui FCSB este extrem de mulţumit de jucătorii săi. Roş-albaştrii s-au distrat în prima etapă din Liga I şi s-au impus cu 3-0 în faţa Astrei Giurgiu, apoi, echipa pregătită de Toni Petrea a repetat performanţa şi în preliminariile Europa League. FCSB a câştigat fără emoţii meciul cu FC Shirak, scor 3-0, iar acum aşteaptă să-şi afle adversara din turul al doilea al competiţiei.

Gigi Becali a făcut un loc la FCSB în care Soiledis este singurul străin, iar investiţiile masive făcute în tineri jucători de mare perspectivă încep să dea roade. Florinel Coman a creat fazele primelor două goluri din meciul cu FC Shirak, Dennis Man a pasat şi el decisiv, iar Darius Olaru a deschis scorul în partida cu armenii. Acum, marea ambiţie a patronului de la FCSB este ca jucătorii crescuţi în propria academie să ajungă să evolueze pentru prima echipă.

O nouă plecare de la FCSB. Becali s-a despărţit de jucător şi l-a împrumutat în Liga a II-a
Roş-albaştrii au adunat cei mai buni tineri jucători din ţară şi speră acum să se bată cu FC Viitorul pentru titlurile de la juniori. În plus, fotbaliştii care au apucat deja să evolueze pentru prima echipă de la FCSB au fost împrumutaţi la cluburi din Liga I sau chiar din Liga a II-a.

Acesta este şi cazul lui Ianis Stoica. Aflat încă la o vârstă foarte fragedă, fiul lui Pompiliu Stoica n-a reuşit să se impună, în sezonul trecut, la echipele la care a fost împrumutat de FCSB, Petrolul Ploieşti şi Metaloglobus. Acum, tânărul mijlocaş de 17 ani a mai primit o nouă şansă şi a fost cedat, sub formă de împrumut, la o echipă cu pretenţii din Liga a II-a. CSM Slatina este nou-promovată, iar Ianis Stoica speră acum să contribuie decisiv la promovarea echipei în prima ligă.

În 2017, mijlocaşul de 17 ani a avut parte de un debut de vis la FCSB. A marcat într-un meci din Cupa României, cu Sănătatea Cluj, la vârsta de 14 ani, iar acum încă încearcă să facă faţă nivelului ridicat de la seniori.

50 de mii de euro valorează Ianis Stoica pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
Gigi Becali patronul lui FCSB

Citeste si...
Administrația Domeniulu Public și Dezvoltari Urbană a primăriei sectorul 6 continua intretinera spatiilor verzi de la blocuri