FCSB – Milsami 2-0. FCSB a început cu dreptul noul sezon. După 2-0 cu Milsami Orhei, roş-albaştrii sunt cu un pas în turul al doilea preliminar din UEFA Europa League. La finalul partidei, Gigi Becali s-a arătat încântat de prestația formației sale.

„Trebuia să fie 5-0, sunt foarte mulţumit. Mingea a fost numai la noi, am avut posesie, ce să vrei mai mult de la un meci de fotbal. Am văzut că Oaidă e fotbalist. Nu îl ştiam bine, nu ştiam dacă face faţă la FCSB. Dar intră cu mingea în careu, e tehnic, are curaj”, a spus Gigi Becali.

FCSB – Milsami 2-0. Gigi Becali a anunțat încă un titular
După ce i-a transmis lui Bogdan Andone că Andrei Vlad, Dennis Man și Florinel Coman nu pot lipsi din echipă, Gigi Becali a anunțat că și Dragoș Nedelcu va juca meci de meci.

Citeste si...
Netflix vrea un documentar despre viața lui Gigi Becali. Iată ce răspuns a dat patronul FCSB

„Nedelcu? Senzaţional. Nu îl mai scoate nimeni pe Nedelcu. La revedere, Pintilii”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB – Milsami 2-0. Victoria clară a roș-albaștrilor
La primul meci oficial al sezonului, FCSB nu a avut emoţii cu Milsami Orhei. La Giurgiu, căpitanul Florin Tănase a deschis rapid scorul în întâlnirea cu moldovenii. Mingea trimisă de Tănase din colţul careului de 16 metri a prins pământul şi l-a păcălit pe portarul advers. Repriza a doua a început identic: Tănase a dus scorul la 2-0 după un contraatac al roş-albaştrilor. Hora a fost aproape de golul meciului, dar mingea a ocolit poarta. (84). În prelungiri, a fost rândul portarului Vlad să se remarce, iar FCSB – Milsami s-a încheiat 2-0.