FCSB – Milsami 2-0. FCSB a început cu dreptul noul sezon. După 2-0 cu Milsami Orhei, roş-albaştrii sunt cu un pas în turul al doilea preliminar din UEFA Europa League. La finalul partidei, Gigi Becali s-a arătat încântat de prestația formației sale.

„Trebuia să fie 5-0, sunt foarte mulţumit. Mingea a fost numai la noi, am avut posesie, ce să vrei mai mult de la un meci de fotbal. Am văzut că Oaidă e fotbalist. Nu îl ştiam bine, nu ştiam dacă face faţă la FCSB. Dar intră cu mingea în careu, e tehnic, are curaj”, a spus Gigi Becali.

FCSB – Milsami 2-0. Gigi Becali a anunțat încă un titular
După ce i-a transmis lui Bogdan Andone că Andrei Vlad, Dennis Man și Florinel Coman nu pot lipsi din echipă, Gigi Becali a anunțat că și Dragoș Nedelcu va juca meci de meci.

Citeste si...  Paris Hilton, cerută în căsătorie de un bărbat celebru

„Nedelcu? Senzaţional. Nu îl mai scoate nimeni pe Nedelcu. La revedere, Pintilii”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB – Milsami 2-0. Victoria clară a roș-albaștrilor
La primul meci oficial al sezonului, FCSB nu a avut emoţii cu Milsami Orhei. La Giurgiu, căpitanul Florin Tănase a deschis rapid scorul în întâlnirea cu moldovenii. Mingea trimisă de Tănase din colţul careului de 16 metri a prins pământul şi l-a păcălit pe portarul advers. Repriza a doua a început identic: Tănase a dus scorul la 2-0 după un contraatac al roş-albaştrilor. Hora a fost aproape de golul meciului, dar mingea a ocolit poarta. (84). În prelungiri, a fost rândul portarului Vlad să se remarce, iar FCSB – Milsami s-a încheiat 2-0.

 

loading...