Gigi Becali împlinește luni, 25 iunie, 60 de ani. Cu toate acestea, data de naștere reală este alta decât cea din buletin.

Omul de afaceri Gigi Becali își aniversează ziua de naștere în data de 25 iunie. Acesta împlinește 60 de ani.

Gigi Becali s-a născut la Zagna, un imens lagăr de muncă din zona Brăilei, unde familia sa primise domiciliu forţat pe motive politice.

În certificatul de naştere al latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, la locul naşterii e trecut satul Zagna, din judeţul Brăila, şi data de 25 iunie 1958. Localitatea nu mai există, fiind creată special de comunişti pentru deportaţii din Bărăgan.

Citeste si...
GIGI BECALI, decizie de ULTIMĂ ORĂ a magistraţilor. Ce s-a decis în Dosarul Valiza

Cu toate acestea, data de naștere reală a omului de afaceri nu este cea trecută în buletin, după cum a afirmat chiar el într-un interviu TV.

 

”Eu nu m-am născut pe 25, cum scrie în buletin, m-am născut pe 24, când s-a născut și Sf. Ioan Botezătzorul. M-am născut pe câmp, în stuf, tata și mama m-au declarat abia a doua zi”, a dezvăluit Gigi Becali.

Gigi Becali este cunoscut ca om de afaceri, patron al clubului de fotbal FC FCSB și politician. Din anul 1994, acesta este căsătorit cu Luminița Becali. Gigi Becali are trei fete: Teodora, Alexandra și Cristina.