Gigi Becali (62 de ani) e conștient că ”perla” Florinel Coman (22 de ani) ar putea avea mari probleme cu legea, după ce a fost prins pe Autostrada Soarelui cu un permis suspect, obținut în Ucraina.

Într-o intervenție la un post Tv de Sport, patronul de la FCSB a mărturisit că a avut o discuție cu fotbalistul pe tema permisului ”buclucaș”, iar Coman l-a asigurat că documentele au fost luate legal, în urma unui examen.

Gigi Becali, despre cazul Florinel Coman: ”Vreți să i-l dau pe Luțu șofer?”
”Dacă este un fals, atunci e penal. Dar eu zic că nu e fals. Eu am vorbit cu Florinel și mi-a spus că a dat examenul în engleză. Am zis, ‘bă, tu ai luat la misto permisul? Nu, nea Gigi, am dat examen în engleză, în Ucraina’. Așa mi-a zis”, a spus Becali, la Liga Digi Sport.

Omul de afaceri a adăugat, ulterior, că nu are cum să fie și ”instructor auto” pentru fotbaliștii săi, pe care nu îi poate controla în timpul liber. ”Sper că pățania asta a lui Florinel o să fie învățătură de minte pentru toata lumea. Eu aș da de permis doar în Romania. Eu îmi conduc singur mașina, deși îl am și pe Luțu la dispozitie.

Vreți sa i-l dau pe Luțu lui Florinel Coman?! Glumesc și eu, dar să știți că am vorbit cu băiatul și el îmi spune ca a facut totul pe corecte acolo în Ucraina”, a zis Gigi Becali.

Finanțatorul liderului din Liga 1 și-a amintit și de episodul ”mașina de pește”, așa cum a numit autoturismul de 100.000 de euro al lui Olimpiu Moruțan, un BMW Seria 8.

”Și mașinile astea scumpe uite unde te duc. Iți vine să bagi talpa în ea. De ce crezi că mă enervasem atunci pe Moruțan cu mașina aia? Ce am avut de transmis i-am spus lui Coman și sper că a băgat la cap”, a mai afirmat Becali.

Altfel, patronul de la FCSB speră că ”Mbappe” va scăpa fără dosar penal, după ce se va dovedi că permisul din Ucraina este unul valabil. Mai mult, Gigi Becali a explicat că Florinel Coman nu va avea nici măcar permisul suspendat, din moment ce nu a depășit limita de viteză cu mai mult de 50 de kilometri/ oră (avea 165 într-o porțiune de drum cu limită de 130).Citeste si...
Florian Coldea răspunde acuzațiilor lui Dragomir