GIGI BECALI a făcut plângere oficială referitoare la condiţiile din penitenciarul Poarta Albă, susţinând că acestea nu sunt conforme cu normele în vigoare.

steaua_incalca_gigi_becali_legea_si_din_inchisoare_99996_1_40725100

GIGI BECALI Reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului au făcut o anchetă la Secţia Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă, după ce Gigi Becali a reclamat abuzuri ale conducerii unităţii de detenţie şi faptul că i-a fost acordată o singură permisie, informează Mediafax.

GIGI BECALI Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a dispus efectuarea unei anchete la Penitenciarul Poarta Albă – Secţia Exterioară Valu lui Traian, în urma petiţiilor transmise de George Becali, se arată într-un comunicat. al insttuţiei.

GIGI BECALI Ancheta la Secţia Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă a avut loc joi, când reprezentanţii instituţiei au discutat şi cu Gigi Becali.

„În cadrul discuţiilor purtate cu petentul George Becali, acesta a precizat că nu reclamă aspecte privind condiţiile de detenţie, ci doar modul de acordare al recompenselor pentru deţinuţi, în special a permisiunii de a părăsi penitenciarul, pe care a solicitat-o în mod repetat, dar i s-a aprobat doar o singură dată, pentru numai 24 de ore. George Becali apreciază că Decizia privind modul de acordare a recompenselor încalcă Legea nr. 254/2013 şi trebuie anulată”, a precizat sursa citată.

Citeste si...  ÎN PREMIERĂ, cu Gigi Becali!