Becali a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat Cristinei Şincai la România TV, despre credinţă, familie, dragoste, politică. El a susținut că după ce își va aranja fetele și nepoții se va face călugăr.

„Eu dau slava domnului, am ajuns sa dispretuiesc materia. E adevarat ca sunt om ca voi si traiesc printre oameni. Nu am cum sa nu fiu, daca nu, fac slava desarta nu pot sa imi bat joc de ele. Eu, ca sa fiu desavarsit, ce trebuie sa fac, sa fiu mai dragastos, mai milostiv.Becali Eu ii cer lui, Doamne eu nu pot, nu stiu dar eu asta vreau, maxim eu vreau. Eu asa am vrut. Lacom am fost in toate. Dar vezi spune pune patima tga sa slujeasca lui Dumnezeu impotriva lui Satan. Eu acum patima lacomiei pe care am avut-o o pun sa slujeasca lui Dumnezeu. Eu acum vreau sa fiu lacom in Hristos. Vreau sa fiu lacom in dragoste si iubire, eu nu vreau putin, eu vreau langa dumnezeu nu numai in rai. Sunt lacom. Daca aici scrie ca se poate.

Citeste si...
Darren Cahill revine în echipa lui Halep, Anunțul a fost facut chiar de jucătoare

Fac milostenie. Ce eu va spun ce fac. Voi vedeti doar 5%. Eu vreau sa fiu desavarsit. Incet, in 10-15-20 de ani vreau sa dispretuiesc materia, banii dupa vreau la el. Nu ma mai intereseaza nimic. Sa imi aranjez fetele, nepotii si dupa, gata, calugar! Doamne, da-mi mai multa dragoste si milostenie sa dispretuiesc materia. Ii cer lui. Pai toti vorbesc de dragoste si iubire, ajungem acolo. Doamne da-mi mai multa dragoste. Plang cu lacrimi”, a declarat Gigi Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.