Invinsă în campionat de Botoşani, scor 1-2, CFR Cluj a pierdut poziţia de lider în campionat, iar Gigi Becali râde de ardeleni.

Patronul FCSB este plecat la Muntele Athos, dar nu s-a putut abţine să îi ia peste picior pe adversarii de la CFR. El a spus că s-a opus amânării meciului şi, mai mult, el a dat pasele de gol la Botoşani, în contextul în care Dan Petrescu şi-ar fi dorit amânarea meciului pentru a putea pregăti în linişte meciul decisiv cu Celtic, din Europa League.

”Sunt tare de tot dacă am reuşit, de la Muntele Athos, să mă opun amânării meciului Botoşani – CFR Cluj. Şi, ca să mai spun una: sunt şi mai tare că i-am dat pasa de gol lui Askovski şi i-am centrat lui Roman la golul de 2-1. (…) Tot eu am vorbit cu Dan Petrescu şi i-am făcut echipa cu mulţi jucători U21 ca să fie mai slabi… Eu i-am zis lui Petrescu să-l bage pe Paşcanu şi să-l facă de râs şi cred că o să vorbesc cu el şi înainte de CFR – Astra”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Citeste si...
Presa daneza il face praf pe Gigi Becali

În continuare, Gigi Becali a spus că la meciul CFR – Astra scorul trebuie să se termine cu egal şi arată că meciul cu Celtic nu-l interesează.

”Trebuie să fie 0 – 0 la meciul ăla, iar dacă o da gol CFR-ul atunci o să vorbesc şi cu Budescu să egaleze dacă Alibec nu e. În schimb nu mă interesează ce fac ei cu Celtic. Şi am dat aceste declaraţii ironice pentru că la fel au vorbit şi ei când au zis că eu m-am opus amânării marelui meci de la Botoşani”, a spus Gigi.

Duminică, CFR Cluj a fost înfrântă de FC Botoşani cu scorul de 2-1. Pentru Botoşani au marcat Askovski (minutul 14) şi Roman (minutul 71), iar la CFR a înscris Pereira (minutul 21). CFR Cluj se află în acest moment pe locul secund în campionat, cu 38 de puncte, în timp ce FC Botoşani este clasată pe locul 7, cu 29 de puncte.