Gigi Becali (61 de ani) a constat, și după eșecul de luni seară de la Giurgiu, că echipa sa mai are nevoie de întăriri, dar a fost un car de nervi și din cauza arbitrajului coordonat de către ”centralul” Istvan Kovacs.

Omul de afaceri Gigi Becali este convins că în spatele greșelilor de arbitraj de la Giurgiu ar fi un complot plus la cale de către Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, dar și de Kyros Vassaras, grecul din fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor. Totul, susține Becali, din cauza apelului pe care FCSB l-a inițiat la TAS, în legătură cu fotbalul feminin, caz care a fost acceptat pentru a fi judecat.

”Niciodată nu am fost atât de supărat pe arbitraj ca acum. Să ne retragem, să facem ceva, să plec… Mă gândeam astăzi să plec în alt campionat, nu se poate aşa ceva! Păi, două 11 metri clare şi lui CFR îi dai 11 metri la mişto, care nu este, cu Dinamo. Dați-i campionatul direct, tu, Burleanu, şi cu toată federaţia şi cu Dâncu (n.r. – Vasile Dâncu), daţi-i campionatul lui Varga, ăla, că sunteţi prieteni, şi cu asta, basta!

Daţi-i ca să mă retrag eu! Luaţi-l voi, campionatul, tu, Burlene, cu Dâncu! Ori te retragi din fotbal, ori faci nenorocire, n-ai ce să faci cu ei. Care fură mai mult, pe asta se merge. Ce să spun eu la echipa asta? Ce să-i spun lui Tănase? ’Băi, nea Gigi, lasă-ne, că eşti ultimul prost, după ce te fură lumea, te distruge lumea, m-a luat de tricou, m-a pus jos, nu mi-a dat 11 metri, ce să mai joc fotbal?’”, a răbufnit, extrem de nervos, Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali: ”O să-i reclam la UEFA! Mă gândesc să cumpăr o echipă din Anglia!”
Omul de afaceri a spus chiar că se gândește să se mute în Anglia, dar să facă și o plângere la UEFA.

Citeste si...  Becali, religiosul care se ruga, în genunchi, să primeasca înapoi ceea ce a pierdut al barbut?

”Mă gândesc, sincer vă spun, să cumpăr o echipă în Anglia, îmi iau toţi jucătorii, mă duc acolo. Vreau să-mi salvez banii şi investiţia! Că am jucători de zeci de milioane, Man, Tănase, Coman, Moruţan, Oaidă, Vână, Tănase. Mă duc în Anglia, cumpăr o echipă de 25 de milioane, cumpăr o echipă, mă duc acolo şi joc fotbal.

Cum să o slavez aici, cu Burleanu şi cu… Să tac din gură când văd asemena furăciune? Mizeria asta nu pot să o accept. I-a dat 11 metri cu Dinamo în ultimele minute. Mă gândeam să vorbesc cu Prunea, că şi ăla are tupeu. M-am gândit să fac plângeri pe la UEFA, nici nu ştiu pe unde fac”, a mai spus Becali.

Gigi Becali: ”Nu-i lasă să implementeze sistemul VAR!”
Becali este convins că șefii de la Casa Fotbalului îl șicanează acum, ca urmare a memoriului pe care FCSB l-a depus la TAS în legătură cu înființarea echipei de fotbal feminin.

”E rea voință aici, pentru că ăsta (n.r. _ Istvan Kovacs) e mare arbitru, îl cunosc, l-am văzut și anul trecut. Nu se răzbună pe mine, pentru că l-am susținut pe Ionuț Lupescu, pe ei i-a deranjat că i-am dat la TAS. Dar ei au dat hotărâri nestatutare, nelegale, și că ei sunt șefii”, a tunat Becali.

Într-un final, Gigi Becali a mai spus că tot mai marii fotbalului românesc sunt cei care blochează implementarea sistemului VAR în România.

”Şi ce? Nu vrea el, Istvan Kovacs, să se uite la VAR, care e problema? ’Şi aşa e bine, nu trebuie să mă uit la VAR, am luat hotărârea!’ Nu-l interesează pe el. Nu îi lasă să pună VAR, nu-i convine lui Dâncu să pună VAR. Aşa zice lumea, e naşul, finul lui Burleanu, este o invălmăşeală de asta, care nu lasă fotbalul să se cureţe odată”, și-a încheiat tirada patronul roș-albaștrilor.