Gigi Becali are leacul pentru epidemia de Covid-19. „Războinicul luminii” a vorbit la Craiova, acolo unde a venit la termenul de joi, 17 iunie, din procesul intentat lui Adrian Mititelu, despre virusul care a înspăimântat o planetă întreagă. Și, dacă oamenii de știință n-au soluție la SARS-CoV-2, Becali știe cum să ne ferim de noul coronavirus.

Pentru latifundiarul din Pipera, lupta împotriva virusului SARS-CoV-2 înseamnă post și rugăciune. Iar vindecarea, ca și protejarea stă în taina Sfintei Liturghii, efectuată de preoții Bisericii Ortodoxe.

Gigi Becali știe de ce nu s-au îmbolnăvit românii din străinătate
Chiar dacă muncesc în țări foarte grav afectate de Covid-19, nu mulți români s-au aflat printre victimele acestei pandemii. Finanțatorul FCSB este convins că taina Sfântului Botez creștin ortodox i-a păzit pe concetățenii noștri.

Rugat să își dea cu părerea despre Covid-19, Gigi Becali a făcut imediat legătura cu Biserica Ortodoxă și Dumnezeu: „Eu am spus că la noi, la români, și s-a adeverit, dacă este Sfânta Liturghie e mai greu cu Covidul! Și așa a fost!

Citeste si...
Motivul pentru care Gigi Becali a primit cea mai DURA lovitura posibila!

Am mai spus că noi avem, ortodocșii, avem Sfântul Botezul și, atunci, avem Înger păzitor. Care, de aia ni-L dă, că atunci ce facem, facem Botezul aiurea?! Înger păzitor… ni-l dă, nu?! Ca dovadă că, uite, toți românii se duc prin toate focarele, Spania, Italia și au nimica. 10-20 de români infectați, iar ăia cu miile! Și românii stau prin focare și nu se îmbolnăvesc…

Pentru că spune la Sfânta Liturhgie, spune «poporul nostru de aici și de pretutindeni». Și strana spune «Amin». Deci, dacă spune la Liturghie «poporul nostru de aici și de pretutindeni» să fie apărat și noi cerem asta… Păi, nu cerem degeaba, nu?!”.

Ce rugăciune spune Gigi Becali
De altfel, Gigi Becali a dezvăluit că și miercuri dimineață s-a dus la biserică și s-a rugat la Dumnezeu.

„Am fost de dimineață la biserică. Rugăciunile sunt de mai multe feluri, de mulțumire, de slavă și de …rugăciuni. Mă duc de mulțumire, eu fac rugăciune de mulțumire”, a povestit Becali.