FCSB și Cristi Bălgrădean s-au judecat în ultimele luni la Comisiile interne, după ce Gigi Becali a decis să-i suspende contractul portarului în martie

În urma mai multor procese, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor i-a dat câștigat de cauza lui Cristi Bălgrădean, însă FCSB a făcut apel. Recursul a fost respins, însă, decizia fiind definitivă pe plan național.

Cristi Bălgrădean a câștigat procesul cu FCSB
Acum, singura cale de atac pentru clubul FCSB este Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Decizia Comisiei de Recurs poate fi contestată la TAS în termen de 21 de zile.

Dacă va pierde și la TAS sau va decide să nu ducă procesul la Laussane, FCSB trebuie să-i plătească lui Cristi Bălgrădean salariul integral aferent lunilor în care contractul portarului a fost suspendat, pe perioada stării de urgență din România, intervalul 15 martie – 15 mai

Cristi Bălgrădean a intrat în șomaj tehnic, situație în care s-au aflat și jucători precum Bogdan Planic, Alexandru Stan, Marko Momcilovic, Adi Popa sau Harlem Gnohere, pentru că a ales, în februarie, când intrase în ultimele șase luni de angajament, să semneze cu CFR Cluj, din postura de fotbalist liber, și nu a anunțat clubul de care încă era legat contractual, FCSB.

Gigi Becali, despre Bălgrădean: ”E un ‘pufi’, e un mincinos”
După ce a aflat că a semnat cu CFR Cluj, Gigi Becali l-a criticat constant pe Cristi Bălgrădean, pe care chiar l-a acuzat că a gafat intenționat într-un meci FC Botoșani – FCSB, încheiat 2-2.

”Eu voi da ordin să nu mai fie primit la bază. După ce a scăpat mingea în poartă, cu Botoșani, nu mai are ce căuta vreodată la noi.

Eu cred, nu vreau să fac păcate. Din ce am văzut. El este un ‘Pufi’, care după ce a semnat cu CFR a mers pe blat, pe burtă. Gata, ești mincinos, ești ascunzător și pentru mine nu ești drept!”, declara Gigi Becali, la un post Tv, în iunie.

Citeste si...
Președinta Comisiei Europene, s-a vaccinat anti COVID