Finanțatorul celor de la FCSB Gigi Becali a anunțat că a cumpărat mai multe teste, care se vor face la clinica sa, după ce în România, luni seară, numărul victimelor a ajuns la 65!

”La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat și 2000 de teste, pentru început”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

„Mă sună doctorii și bătrânii și plâng, îmi cer să le aduc măști și mâncare!” Gigi Becali, furios pe situația din spitale
Gigi Becali este una dintre persoanele care s-au implicat cel mai mult în lupta împotriva COVID-19 din România. Finanțatorul de la FCSB a dezvăluit că lumea îl sună pentru a-i cere măști și mâncare, pentru că spitalele sunt deficitare la acest capitol.

„Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare.

Citeste si...
Alexandru Rafila și-a schimbat opinia cu privire la redeschidrea teraselor, după ce-a văzut microbuze pline

Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni.

Dacă Italia, Spania, Franța, Germania și Anglia nu se rezolvă, că la ora actuală nu știm dacă se rezolvă, la revedere fotbal! Ce să joci în România fotbal? Eu la revedere… Ce să fac cu Belarusul, pe mine mă interesează să scot bani din fotbal.

Eu am spus că în țările ortodoxe nu va fi boala așa de grea. Uite Belarus, uite România, uite Serbia… nu moare lumea așa. Noi avem un înger păzitor”, a explicat Gigi Becali.