Gigi Becali a schimbat antrenorii pe bandă rulantă la FCSB, iar surprizele nu au lipsit în ultimii ani. Tehnicieni precum Bogdan Andone, Virgil Andronache sau Bogdan Vintilă au fost instalaţi pe banca FCSB, iar Ionuţ Luţu se află şi el pe lista celor care ar putea ocupa un loc de „principal”. Angajatul lui Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre şcoala de antrenori pe care o urmează.

Ionuţ Luţu nu renunţă şi vrea să fie antrenor cu acte în regulă

Gigi Becali a schimbat antrenorii Ionuţ Luţu e de 11 ani e mâna dreaptă a lui Gigi Becali, fiind unul dintre sfătuitorii finanţatorului FCSB în privinţa anumitor alegeri de la echipă, dar momentul despărţirii s-ar putea produce pe viitor. Ionuţ Luţu nu a renunţat la visul de a obţine licenţa PRO şi speră să devină antrenorul principal al unei echipe.

În iulie 2019, Luţu a picat examenul pentru licenţa PRO, la pachet cu Giani Kiriţă, Ilie Poenaru şi Sergiu Radu. În aceeaşi sesiune, selecţionerul României, Mirel Rădoi, a obţinut nota 10. În prezent, Ionuţ Luţu are licenţa A de antrenor şi poate fi doar secund. Până acum, angajatul finanţatorul FCSB şi-a făcut practica la la grupele de juniori ale echipei.


„Vreau să-mi iau licenţa de antrenor (n.r. – licenţa PRO) şi după care voi vedea ce voi face. Îmi doresc să termin şcoala de antrenori. (n.r. – Cu Gigi Becali ai mai vorbit despre posibilitatea de a fi numit antrenor la FCSB?) Nu am vorbit cu dânsul nimic despre asta, voi vedea la momentul respectiv către ce mă voi îndrepta”, a declarat Ionuţ Luţu pentru Telekom Sport.

Ca jucător, Luţu a jucat la 13 echipe. La Steaua, a jucat în sezonul 1999-2000 (36 de meciuri, 3 goluri).
Ionuţ Luţu, antrenorul surpriză al lui Gigi Becali la FCSB. Mutarea poate avea loc după ce ia licenţa PRO

Intenţiile lui Gigi Becali de a-l pune antrenor pe Ionuţ Luţu la FCSB au fost serioase, în trecut. Mai întâi i-a oferit postul de principal în 2018 şi apoi i-a propus în 2019, înainte de venirea lui Bogdan Andone la FCSB.

De altfel, finanţatorul FCSB a dezvăluit dialogul purtat cu Ionuţ Luţu, chiar şi după ce acesta din urmă a refuzat ultima ofertă: „’Băi, vrei să fii secund?’. ’Şefule, nu sunt încă pregătit nici de secund’, aşa mi-a spus. O să vină ziua în care o să-l pun şi pe Luţu. Aia o să fie piatra cea mai tare”, a declarat, în trecut, Gigi Becali.

În 2019, după ce Ionuţ Luţu a picat examenul pentru licenţa PRO, Gigi Becali a zis că Luţu va face şcoala în Republica Moldova.

Citeste si...
Alexandru Tudor intentionează să-i returneze lui Becali mașina. Iată de ce

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.