Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a dezvăluit recent că a decis să renunțe la una dintre cele mai costisitoare pasiuni ale sale. Și-a schimbat atitudinea din cauza coronavirusului. De altfel, a și fost testat de două ori.

Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluță mică. Toată lumea mă întreba ce e ăla, nimeni nu mai avea în țara asta. Mă întrebau și fetele, voiau pentru prietenii lor.

Acum eu nu mă mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igienă personală e spălatul, parfumul e altceva”, a spus Gigi Becali, la un post Tv.

Miliardarul a spus că nu va mai cheltui astfel de sume pe parfumuri. ”Nu mai dau! Nu-mi vine să cred că dădeam mii de euro pe ele. Nici nu știau bărbații din România de așa ceva, ei dormeau”, a mai spus Gigi Becali.

„Mi-a dat mesaj şi mi-a zis ‘Adevărat că am fost 5 ore în Rai’!” Ce au făcut Gigi Becali și Alexandru Tudor în Joia Mare
În Joia Mare din Săptămâna Patimilor are loc slujba cunoscută sub numele de Denia celor 12 Evanghelii.

Citeste si...
Deconectarea de la utilitați, interzisă în stare de alertă, iar termenul amânării ratelor, prelungit

Gigi Becali a dezvăluit că a mers la această slujbă alături de Alexandru Tudor, într-un lăcaş ascuns dintr-o pădure.

„Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă. Joi, la Denia celor 12 Evanghelii, am luat și cei mai buni 3 cântăreți de muzică psalmică, cei mai buni din tot globul.

Au venit cu mine și am fost acolo 50 de persoane în biserica aia. Vreo 30 de măicuțe și vreo 20 de bărbați, pustnici de prin toate locurile. Am făcut o slujbă și le-am spus dinainte: ‘Seara asta vom sta vreo 3 ore în Rai’. Știam cum cântă diaconii ăștia.

Acum mi-a dat Alexandru Tudor mesaj, ‘Adevărat că am fost 5 ore în Rai’. Îl iau cu mine peste tot, e adevărat că are credința mai mare decât mine”, a declarat Gigi Becali la România TV.