Gigi Becali, patronul FCSB, a găsit primul vinovat pentru eșecul cu Concordia Chiajna, scor 0-1, din etapa a 11-a a Ligii 1: Florin Tănase.

Gigi Becali a declarat, duminică seară, că nu se pune problema unei demisii sau demiteri a lui Nicolae Dică şi că la meciul cu Concordia Chiajna nu a fost mulţumit deloc de Tănase şi de Man. “Atât timp cât suntem la mâna noastră e bine. Suntem la mâna noastră. Când jucam prost ţipam, urlam. Acum nu am ce să zic. Pot să zic Man, Tănase şi Planic. Atât. De Tănase nu sunt mulţumit, nici de Man nu sunt mulţumit. Nici de Benzar nu prea… Nu mi-a plăcut de Tănase şi de Man. Dă, mă, gol, dacă eşti atacant!”, a afirmat Becali la Digi Sport. “Eu nu mi-am propus să pierd campionatul ca să pierd jucători tineri. E Roman acolo care poate să joace”, a mai afirmat el. Ăn plus, Becali a adăugat că la meciul urmîtor, cu Craiova, va juca Florin Coman, iar Tănase va rămâne pe bancă.

Citeste si...  Gigi Becali s-a dezlănțuit înainte de referendum: 'Nu ne jucăm. Mi se pare o manipulare'

Referitor la scandările fanilor de la finalul partidei de la Voluntari, Gigi Becali a spus: “Şi. Şi-a dat-o demisia el? Ei au strigat. Nici eu n-am niciun gând de demitere. Astăzi a fost o chestiune aşa, am jucat numai la o poartă… Se întâmplă. Nu există demisie, nu există demitere, nu e niciun fel de problemă, nu fac caz”.