Ronaldo Deaconu şi Dumitru Cardoso, spre FCSB
Gruparea pregătită de Toni Petrea este lider în Liga 1, înaintea acestei partide, iar Gigi Becali se gândeşte la un nou titlu, după 6 ani.

Patronul celor de la FCSB pregăteşte o campanie spectaculoasă de transferuri în iarnă şi şi-a stabilit deja ţintele. După ce l-a adus pe Risto Radunovic, de la Astra, Gigi Becali plănuieşte acum o dublă lovitură: vrea să-i transfere pe Ronaldo Deaconu şi pe Dumitru Cardoso, de la Gaz Metan.

Mijlocaşul de 23 de ani a intrat într-un conflict grav cu antrenorul Jorge Costa şi speră să plece liber de la Mediaş, acolo unde nu mai prinde lotul, deşi înaintea era căpitanul echipei, scrie GSP.ro.

Deaconu i-a reproşat unui coleg, Idrissa Sambu, că nu se pregăteşte corespunzător, iar fotbalistul portughez a sărit la bătaie. Ambii jucători au fost scoşi din lot de Jorge Costa, după acest incident.

Ronaldo Deaconu a avut cel mai mult de pierdut, el fiind în acel moment căpitanul echipei şi venind după evoluţii excelente în acest sezon: 5 goluri în 13 meciuri în acest sezon din Liga 1. Ajuns indezirabil la Mediaş, mijlocaşul vrea să plece în această iarnă, iar FCSB îi va face o ofertă.

gigi becali , ronaldo deaconu , transferuri fcsb , jucatori fcsb , dumitru cardoso

Pe lângă Deaconu, Gigi Becali mai vrea un jucător de la Gaz Metan. Finanţatorul celor de la FCSB a pus ochii de mai multă vreme pe Dumitru Cardoso. Italianul de origine română a căzut în dizgraţia conducerii, după ce a afirmat că vrea să plece în următoarea perioadă de mercato, şi nu a jucat în partida cu Viitorul.

Cardoso a avut şi el evoluţii excelente în acest sezon, reuşind 7 goluri în 12 meciuri. El mai are contract până în vară cu medieşenii, astfel că sunt şanse mari să fie lăsat să plece încă din această iarnă, tocmai pentru a mai obţine o sumă de bani în schimbul său.

gigi becali , ronaldo deaconu , transferuri fcsb , jucatori fcsb , dumitru cardoso

Citeste si...
Un avocat sustine că pe Kovesi o asteaptă 5 ani de puscarie