STEAUA. Gigi Becali va ieşi în curând din închisoare şi este hotărât să tranşeze scandalul legat de marca STEAUA. Mai precis, Gigi Becali va negocia cu Armata, dar doreşte să cumpere marca STEAUA, nu să o închirieze, aşa cum vrea MApN.

gigi_becali_steaua_03532800

STEAUA. Gigi Becali a cedat si a decis sa renunte la razboiul cu Armata, sustine Viorel Paunescu, presedinte de onoare al FC STEAUA si apropiat al latifundiarului din Pipera.

STEAUA. „Din ce stiu, s-au facut anumite demersuri pentru ca MApN si Gigi Becali sa ajunga la un numitor comun! Sunt ferm convins ca cele doua parti vor ajunge la un acord, mai ales ca toti cei implicati isi doresc asta. MApN a aratat acest lucru avand grija de baza sportiva si lasand echipa sa joace, Gigi Becali si-a dat seama de importanta marcii STEAUA, dar este important ca nici oficialii Armatei sa nu ceara un pret de bun simt.

Gigi Becali doreste cumpararea marcii STEAUA, nu exista termenul chirie in acest diferend. Poate fi inchiriata baza, nu marca STEAUA sau un palmares. Dupa ce se va face evaluarea marcii, Gigi Becali va face o oferta si vor incepe negocierile. Repet, am toata increderea ca aceste negocieri vor fi de bun augur pentru ambele parti, iar STEAUA isi va putea continua parcursul spre cele trofee si cel in cupele europene”, a spus Viorel Paunescu pentru Fanatik.

STEAUA. Gigi Becali a refuzat pana acum sa discute cu Armata pentru marca STEAUA, preferand sa sa schimbe emblema si numele clubului. In acelasi timp, a deschis doua procese impotriva echipei Ministerului Apararii Nationale.

Citeste si...
Iată cât investesc armatele lumii, în 2020, în forța militară