Gigi Becali (61 de ani) continuă să lupte cu COVID-19 prin mijloacele sale. În ziua în care în România s-a ajuns la 114 decese din cauza noului coronavirus, potrivit patronului FCSB a anunțat că a cumpărat un medicament din Rusia, pe care l-a donat la Spitalul ”Matei Balș”, din București.

Coronavirus Gigi Becali: ”Acest medicament nu e acreditat de Uniunea Europeană!”
”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit.

Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a zis Becali, la România TV.

Coronavirus Patronul de la FCSB a cumpărat teste și a donat măști în spitale
În urmă cu două zile, finanțatorul FCSB anunțat la Digi Sport că a cumpărat mai multe teste pentru COVID-19, care se vor face la clinica sa.

Citeste si...
ALERTĂ - Carmen Dan, vizită-surpriză la Palatul Victoria. Discuții cu Viorica Dăncilă

”La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat și 2.000 de teste, pentru început”, spunea Gigi Becali, care de-a lungul crizei a ajutat mai multe spitale, din Caracal, Craiova și Pitești, care nu aveau suficiente echipamente medicale.

Finanțatorul de la FCSB a dezvăluit că lumea îl sună pentru a-i cere măști și mâncare, pentru că spitalele sunt deficitare la acest capitol.

„Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni”, explica Becali.