Gicu Grozav refuză FCSB. ”Datorită trecutului meu, este foarte greu ca eu să merg acolo”. Rămâne varianta CFR Cluj pentru decarul naționalei.

Gicu Grozav este unul dintre cei patru jucători români care au fost disponibilizați de gruparea turcă Karabukspor. Ceilalți fotbaliști sunt: Gabriel Torje, Cristian Tănase și Paul Papp.

”Cu Grozav am vorbit aseară. Îi pare rău că a jucat gratis la turci. Poate faci iar ca atunci. Nu, domnule Becali. Mi-a zis că nu îl mai are impresar pe Marinescu. Nu pot spune că ne-am înțeles. Pot spune că înțeleg că vine. Trebuie să aleagă repede”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB, la DigiSport, miercuri seară.

Citeste si...  Budescu a semnat cu FCSB. Primele imagini cu jucătorul în tricoul roș-albastru

”În ciuda informațiilor apărute-n presă, vreau să spun că nu este adevărat!!! Sunt încă sub contract, în perioada următoare se va discuta rezilierea contractului! Datorită trecutului meu, este foarte greu ca eu să merg acolo! Multumesc, sărbători fericite!”, a scris Gicu pe pagina sa de pe un site de socializare.

Grozav refuză FCSB, în condițiile în care a jucat la Dinamo în 2015, 11 meciuri, 4 goluri. Unchiul său, Cornel Țălnar, e unul dintre simbolurile lui Dinamo.