Emoţionant! Ilie Dumitrescu: „N-am putut să mă abţin”

Gica

Gica Popescu a fost condmant la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare. Fostul jucator al Generatiei de Aur se pregatea sa candideze pentru sefia FRF si avea un program bine pus la punct din care facea parte si Ilie Dumitrescu.

Ziua de 4 martie 2014 va intra in istorie in fotbalul romanesc. 8 grei ai fotbalului au fost arestati si au primit in total 34 de ani de inchisoare. Gica Popescu, favoritul numarul 1 la castigarea alegerilor FRF a fost condamnat si el la inchisoare.

Ilie Dumitrescu a fost printre primii oameni care l-au sunat pe Gica Popescu pentru a-l incuraja. “A fost o zi foarte trista pentru mine. Resimt ceea ce s-a intamplat. Sunt sub influenta acestui soc. Ma refer la unul dintre cei mai buni prieteni din Generatia de Aur, Gica Popescu. L-am cunoscut foarte bine si am trait impreuna cele mai mari satisfactii pe plan sportiv, la nationala. Sunt foarte trist.

L-am sunat imediat dupa decizie si i-am transmis un singur lucru, nu am putut sa ma abtin, i-am spus sa fie puternic, asa cum a fost si pe teren. Nu poti sa te simti confortabil in situatia asta. In schimb, in momentul de fata sunt alaturi de el si de sotia lui si de copiii lui.

Gica (6)

Familia Becali m-au reprezentat ca fotbalist. Giovani si Victor au avut in portofoliu cei mai importanti jucatori din fotbalul romanesc. Le doresc sa fie sanatosi si sa aiba putere sa treaca peste acest obstacol”, a spus Ilie Dumitrescu pentru presa mondenă.

Gica Popescu a fost foarte stresat in ultima perioada, insa a avut puterea sa mearga prin tara pentru a-si promova programul de la FRF. Condamnarea pe care a primit-o l-a scos din cursa pentru sefia FRF si nu va avea voie sa ocupe nicio functie sportiva vreme de doi ani dupa ce va iesi din inchisoare.

“Programul pe care il aveam la FRF nu putem sa-l mai implementam pentru ca nu mai candideaza Gica Popescu. Ultima oara ne-am vazut saptamana trecuta, am mers intr-o delegatie”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Citeste si...  Calendarul Miss Tuning 2014 – fotomodele cu atitudine si masini cu caracter