Gică Popescu este bucuros că se reia Liga 1, dar este indignat de o regulă pe care FRF ar urma să o impună echipelor în următoarea perioadă. 

„Am auzit zvonuri că federaţia ar vrea să ţinem jucătorii în cantonament şi pe întreaga perioadă a campionatului, un lucru de neinchipuit! Nu ştiu dacă e adevărat, dar e o nebunie! Nu poţi să ţii 9 săptămâni jucătorii în izolare la domiciliu, pe urmă să-i închizi încă 4!

Eu am stat cu băieţii, au mâncat din caserole, nu coborau nici în holul hotelului. Vrem cu toţii să începem competiţia, dar nu putem să ne batem joc de jucători.

Ajungem să punem pază la hoteluri că sar jucătorii pe geam, fug acasă la familli, nu vrem să fim poliţişti!,” a răbufnit Gică Popescu la o emisiune de Sport. 

Citeste si...  George Copos și Mihai Stoica rămân în regim închis

„Oamenii au nevoie să stea cu familia, să vină veseli la stadion, nu trişti, i-am văzut cu capul în pământ. Eu am încredere în jucătorii noştri, dacă le spun să nu iasă, să meargă doar acasă, cu familia, asta vor face.

Pericolul nu a trecut, ştiu, trebuie să fim responsabili. Dar am făcut teste, nu au contact cu exteriorul, de ce noi stăm închişi şi alţi oameni nu?,” a adăugat fostul mare internaţional.