Fost căpitan al Barcelonei şi al naţionalei de fotbal a României, Gică Popescu n-a cunoscut în afaceri succesul pe care şi l-ar fi dorit. Ajuns la puşcărie pentru greşeli făcute în actele transferurilor unor jucători de fotbal, fostul lider al “Generaţiei de Aur” riscă executarea silită pentru că nu a plătit parcarea unui elicopter.

08-09-Popescu-1_538d536859

Gică Popescu a deţinut în trecut un elicopter, pe care îl cumpărase în rate şi pe care, atunci când nu îl folosea pentru deplasările în interes de serviciu, îl ţinea în curtea Aviaţiei Utilitare Bucureşti.

Din cauza eşecurilor din afaceri, dar şi a problemelor penale, n-a mai plătit banii de parcare, iar în timp datoria a ajuns la 72.000 de lei. Societatea căreia îi datora banii a încercat de mai multe ori să recupereze debitul, iar în lipsa unui răspuns din partea fostului internaţional, a apelat la executorii judecătoreşti.

Aceştia au obţinut acceptul instanţei de a demara executarea silită, iar acum îi pot lua la puricat toate conturile lui Popescu pentru a recupera de la acesta întreaga datorie, care cu tot cu penalităţi şi cu cheltuielile de executare se apropie de 40.000 de euro. Aceasta nu e singura afacere proastă a fostului mare fotbalist.

Toate marile sale combinaţii au dat chix, începând cu hotelul de la Calafat, bazarul din zona Rahova din Capitală şi, nu în ultimul rând, şcoala de fotbal ce i-a purtat numele şi care a fost închisă după ce a fost executată silit de Fisc.

Citeste si...  Gică Popescu, ELIBERAT?! Azi se ia DECIZIA finală!