Gică Popescu a povestit că marile vedete ale fotbalului mondial au fost șocate când au văzut că Gică Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru Euro 2020.

Burleanu și Federația Română de Fotbal au fost criticați de toată lumea pentru că nu l-au chemat pe ”Rege” la evenimentul desfășurat la București. Gică Popescu a dezvăluit că și marile staruri din fotbal au întrebat de Hagi.

”Când m-am întâlnit cu Luis Enrique ne-am îmbrățișat și mi-a zis «Unde-i celălalt Gică?». I-am zis că e ocupat cu antrenamentele. M-am întâlnit cu Figo și m-a întrebat dacă la masă, după, vine și Gică.

Am ieșit după la masă cu Figo și cu Casillas și m-au întrebat iar de Gică. Și i-am zis: «Băi, Luis, știi ceva! Hagi n-a fost invitat!». A zis «Hai, mă, faci mișto de mine?! Eu mă ridic acum de la masă și plec! Cum să nu fie chemat la un asemenea eveniment?!». Nu le venea să creadă că Federația nu l-a chemat pe Hagi la un astfel de eveniment”, a spus Gică Popescu pentru Gazetă.

Gică Popescu: ”Federația are ceva cu întreaga Generație de Aur”

Citeste si...
Cum se sărbătorea Crăciunul în comunism

De asemenea, Gică Popescu a criticat vehement conducerea FRF, despre care spune că este într-un război deschis cu Generația de Aur.

”Cred că Federația are ceva cu întreaga Generație de Aur. Așa cred eu! Sau așa simt. Așa văd tot ce se întâmplă, toate aceste lucruri care ar fi putut fi făcute în mod decent și cu respect. Cum ar fi fost ca la tragerea la sorți pentru EURO 2020 să fie Mircea Lucescu, Victor Pițurcă, Emerich Ienei, Gică Hagi, Dan Petrescu, Cristi Chivu sau Adi Mutu. Noi n-avem foarte mulți oameni în fotbal cu care să ne mândrim.

Când ai un astfel de eveniment de nu aduci ce ai mai valoros? Ce e mai de renume să scoatem în față! De ce nu ne-au chemat? Le-a fost teamă că nu apar în poze cei din Federație? Scriu peste tot că ne prețuiesc și ne apreciază. Unde-i aprecierea? Unde e? Ei nu invită oamenii cei mai importanți din fotbal la un astfel de eveniment!”, a mai spus fostul căpitan al echipei naționale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.