Gică Hagi poate fi considerat pe bună dreptate principalul furnizor de talente din Liga 1 la ora actuală. Tinerii care apar la Viitorul sunt la mare căutare şi în campionatul intern, şi în străinătate.

Singura echipă din România ce îşi permite, totuşi, să cumpere de la Hagi este Steaua. „Regele” a explicat de ce vinde doar la clubul lui Gigi Becali, o întrebare ce a stat pe buzele tuturor.

„Noi am fost construiţi, formaţi, şi suntem în continuare, să furnizăm jucători. Dar, din păcate, în campionatul nostru, e doar o echipă care are capacitatea asta de a cumpăra. Nu mai e campionatul în care CFR cumpăra, Dinamo cumpăra, Rapid cumpăra… Aş fi vrut eu asta, pentru că trăiam liniştit. Le dădeam lor jucători. Şi mâine, dacă s-ar întâmpla, nu aş avea nicio problemă.

Aş dori să am un campionat şi eu să formez jucători. Ăsta sunt, aşa mă percepeţi. Acum sunt obligat să mă duc mai sus. Nu e nicio strategie să nu mai vând jucători la Steaua, e o piaţă. Dacă vine o ofertă şi ne convine, intrăm într-o discuţie.

Nu aş refuza să dau jucători la nicio echipă, importantă e oferta. Dar momentul îl alegem noi. La noi în casă doar noi decidem. Când decidem că e bine pentru club să vindem, o facem”, a explicat Hagi.