Gică Hagi, patronul si antrenorul celor de la FC Viitorul, a luat o decizie importanta in ceea ce il priveste pe fiul sau, Ianis.

Cel mai curtat jucator al fostei campioane nu mai are locul de titular asigurat, ba chiar va incepe meciurile de pe banca de rezerve.

„Regele” spune ca astfel ii va da mai multe minute brazilianului Eric de Oliveira, cel care a stat pana acum in „umbra” juniorului.

„El (Eric – n.red.) a asteptat, a asteptat… A mers, a zis jucatorul care merge sa dea, dar acum cu siguranta o sa inceapa Eric, nu Ianis. De acum o sa inceapa Eric titular”, a spus Hagi la Telekomsport.

Citeste si...  Gica Popescu dezvăluie că doi mari fotbaliști au vrut să plece de la tragerile la sorți pentru Euro 2020, când a văzut că Hagi lipseste

Viitorul are un final de sezon destul de linistit, singurul obiectiv al dobrogenilor fiind castigarea Cupei Romaniei. Eric va primi sansa de a incepe din primul minut ultimele trei meciuri din play-off, in timp ce Hagi junior va fi titular in finala Cupei cu Astra.