Kira Hagi (18 ani), fiica ”Regelui” fotbalului românesc, şi-a lansat, în cadrul festivalului ”Anonimul”, primul ei film, ”București, te iubesc!”. Actriţa a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru SportNews.ro, despre ambiţiile ei în cinematografie şi despre cum a îndrumat-o tatăl ei spre actorie.

kira-sarut

SportNews: De ce ai vrut să devii actriţă şi nu altceva?
Kira Hagi: Hm… Se poate spune că am început de la 13 ani. A venit tata la mine şi m-a întrebat ce vreau să fac în viaţă. I-am spus să mă lase să mă gândesc puţin, fiindcă nu ştiam în ce parte s-o apuc… Și am avut revelația: am găsit nişte carneţele pe care le aveam de când eram un ghemotoc. Acolo era nişte povestioare interesante. Am început să mă joc, făceam scenarii după acele istorioare… Așa că se poate spune că am început cu regia, abia apoi aurmat actoria!

Cine erau actorii ?
Foloseam verişorii şi membrii familiei pe post de actori, făceam scenă, era foarte ”profesional” totul. ”Actorii”, între care se numărau și tata, și mama, și Ianis, fratele meu, nu comentau, făceau ce le spuneam eu. Ha-ha-ha!

Idoli ai în actorie ?
Robert DeNiro este un actor exceptional, iar în viaţa de zi cu zi este un om foarte drăguț. Nu lasă să se vadă asta și tocmai asta îmi place de el. Din România, mi-a plăcut Toma Caragiu, pentru felul lui de a fi şi pentru ceea ce făcea pe scenă. Nu am vrut să copiez nimic de la nimeni, eu vreau să fiu eu. Ştiu că multe fete îşi doreau să fie Nadia Comăneci sau vreo actriţă mare, dar eu vreau să fiu eu!

Într-un film despre viaţa tatălui tău ai juca?
Nu stiu, nu am m-am gândit la asta. Ceea ce sunt sigură că pot să fac ar fi să-i regizez o peliculă ce i-ar fi dedicată…

În pelicula ”București, te iubesc!”, fiica “Regelui” intepretează rolul unei fete rebele care cunoaşte un băiat ce pare a fi perfect. Cei doi petrec o zi întreagă împreună, însă este suficient pentru a se îndrăgosti unul de celalalt. În film, Kira şi Rareș (personalul principal masculin) se sărută şi au replici spumoase, demne de doi tineri care își pierd capul unul după celălalt.

Citeste si...
Hagi: „Simona Halep este cel mai mare idol în momentul de față, ne-a făcut pe toți să fim mândri de ea”