Gica Hagi aniverseaza anul acesta 20 de ani de casnicie cu Marilena, femeia care i-a daruit doi copii superbi, pe Kira si Iannis. Fostul fotbalist a divortat in anul 1994 de Leni (fosta Celnicu, acum recasatorita si mama a unei fetite) prima sa sotie, si, la patru ani a condus-o in fata altarului pe Marilena Vlahbei. Nunta din 1995 a avut loc la Biserica Sf Silvestru si a fost oficiata de regretatul parinte Galeriu care, la finalul slujbei, a tinut sa il sfatuiasca pe marele fotbalist ca, de aceasta data, sa nu mai renunte atat de usor la casatorie si sa ramana alaturi de frumoasa Marilena. Se pare ca Gica Hagi a tinut cont de sfatul parintelui Galeriu – recunoscut pentru intelepciunea si harul sau deosebit -, dar, pe de alta parte, si destinul a fost de partea sa, pentru ca Marilena, mama copiilor sai, este partenera de viata ideala. 
Gica Hagi
 
La scurta vreme dupa nunta celor doi din vara lui 1995, Luminita Vlahbei, sora Marilenei, s-a casatorit si ea cu celebrul sportiv Gica Popescu si astfel Hagi a devenit cumnat cu cel supranumit „Baciul”. 
 
Revenind la nunta lui Gica Hagi din 1995, mai trebuie spus ca, dupa ceremionia la biserica, mirii si alaiul au plecat cu o limuzina spatioasa spre malul marii, respectiv spre statiunea Neptun, acolo unde a avut loc petrecerea traditionala. Un prieten de-ai lui Hagi, omul de afaceri Sorin Marcus, a postat pe o retea de socializare o fotografie de la nunta lui Hagi, din 1995, cand au fost prezenti peste 300 de invitati, si a comentat ipostaza surprinsa la masa mirilor: „Calu Balan, Neptun. Gica ginerica!”.
Citeste si...
Cadou minunat pentru Gică Popescu de ziua sa