Astra și Viitorul au terminat la egalitate, 1-1, în ultimul meci al etapei a 6-a din Liga 1. Eric de Oliveira nu a fost în lotul formației lui Gică Hagi pentru această partidă, după ce în etapa trecută a egalat recordul lui Wesley – străinul cu cele mai multe goluri înscrise în campionatul nostru (64).

Președintele Viitorului, Gică Popescu, a declarat, înainte de meci, că brazilianul este accidentat. Ulterior, la flash interviu, „Regele” a spus același lucru, dar a părut deranjat de întrebarea reporterului.

Reporter: Eric cât va lipsi?

Gică Hagi: Cât o să vreau eu.

Reporter: Nu era accidentat?

Gică Hagi: Ba da, e accidentat. Întrebaţi-l! E accidentat.

Reporter: Sunteți supărat pe el?

Gică Hagi: Nu, e accidentat, nu v-am zis că e accidentat? Dar, când vreau eu apare.

Ce a spus Gică Hagi despre Eric la conferință
După flash interviu, la conferința de presă, Gică Hagi a vorbit din nou despre absența lui Eric din lotul Viitorului și a infirmat că fotbalistul ar fi accidentat: „E în vacanță, la Constanța”.

Citeste si...  Gică Hagi, aşa cum rar îl auzim: detalii din viata personală

„I-am dat trei zile de vacanță, patru zile. Nu e accidentat, e în vacanță la Constanța. Nu vorbesc de jucătorii care sunt accidentați. Eric e unul dintre jucătorii noștri, nu e doar el în echipă și nu trebuie să vorbim numai despre el.

Trebuie respectați și ceilalți: Mățan, Iancu, cei care au muncit pentru echipă. Eric e în vacanță, la Constanța, vom vedea cand va reveni”, a afirmat „Regele”.

Poza postată de Eric în timpul meciului Astra – Viitorul
La începutul meciului Astra – Viitorul, Eric de Oliveira a postat pe Instagram un mesaj de încurajare pentru colegii săi. În imagine, fotbalistul stă în pat, cu piciorul stâng bandajat, și urmărește partida transmisă.