Soţul vedetei a ajuns de urgenţă la spital!

 Oana

Abia si-a revenit dupa ultima operatie suferita, ca Oana Roman s-a trezit cu alt necaz pe cap. Sotul ei, Marius Elisei, a ajuns de urgenta la spital, iar acum are piciorul in ghips. Si mai sunt mai putin de doua saptamani pana la nunta…

In ultima vreme, Oana Roman a avut parte numai de experiente neplacute. Dupa ce a adus-o pe lume pe fiica ei, vedeta a fost operata de doua ori, din cauza unor complicatii aparute in urma cezarienei, iar clipele petrecute in spital au fost un adevarat cosmar pentru ea.

Dupa ce a iesit din ultima interventie chirurgicala, una extrem de complicata, roscata parea ca a scapat de probleme, dar acum s-a trezit cu un alt necaz pe cap. Culmea, tot unul medical. De data aceasta, sotul ei este cel care sufera.

Oana 1

In timp ce juca un fotbal cu baietii, Marius Elisei s-a accidentat destul de grav, asa ca a trebuit adus de urgenta la spital. Dupa un consult de specialitate, medicii au decis sa ii imobilizeze piciorul, asa ca i l-au pus in ghips. Acesta nu a fost deloc incantat de situatie, cu atat mai mult cu cat membrul cu probleme este dreptul, insa, spera sa scape de gheata din ghips pana la nunta, care este programata pe 15 iunie.

Mai sunt mai putin de doua saptamani pana cand Oana Roman va imbraca rochia de mireasa. Evenimentul va avea loc in aceeasi zi cu botezul micutei Maria Isabela, intr-un cadru de vis la Palatul Stirbey. Vedeta si-a ales deja coafura pentru ziua cea mare, dar si voalul de mireasa si accesoriile. In ceea ce priveste rochia, aceasta este inca in lucru.

Citeste si...  Norica Nicolai: Nu aş vrea să vindem PNL pe un preţ mic.