Viaţa maestrului Zamfir a fost una presărată cu aventuri şi iubiri pasionale, dar şi cu necazuri. După o carieră muzicală de succes, în 1982, în plin comunism, dedica un concert lui Dumnezeu. O greşeală pe care cuplul Ceauşescu a taxat-o imediat, acesta a căzut în dizgraţie şi a fost nevoit să plece în exil.

618x610_14240699525a5bc120

Gheorghe Zamfir a mărturisit pentru revista Vip că regimul comunist a încercat asasinarea lui în repetate rânduri.

„Da, au existat două tentative acolo şi una era plănuită să aibă loc aici în ţara, în cazul în care mă convingeau să mă întorc.Am primit un telefon de la Bucureşti şi mi s-a spus să nu vin că mi s-a întins o capcană, un tractor era pregătit să-mi iasă în cale pe drumul dinspre Otopeni spre Bucureşti şi să am un accident mortal”, povestea pe atunci Gheorghe Zamfir.

Mai târziu, odată cu publicarea propriei cărţi este de înţeles înverşunarea familia Ceauşescu pe marele naist. Se pare că existau unele dedesubturi pe care nu le cunoştea nimeni şi pe care Gheorghe Zamfir le-a dezvăluit. Potrivit Revistei Vip, tatăl artistului se iubise în tinereţea lui la Găeşti cu Elena Ceauşescu. Ea era atât de amorezată, încât a venit după el la Bucureşti, dar lui Zamfir Senior îi fugeau ochii după alte femei.

Citeste si...  Evaziune fiscală de 5 milioane de euro