Fostul internaţional român s-ar confrunta cu o serioasă lipsă de lichidităţi, după ce şi-a investit toată averea în Academia de Fotbal. În plus, „regele” are datorii enorme la bănci.

hagi2_size1_20687800

Societatea Română de Televiziune a dat în judecată SC Hagi Sport SRL,  firmă deţinută de Gheorghe Hagi, pentru recuperarea sumei de 32.018 de lei potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro. Dosarul a fost înscris la Tribunalul Bucureşti. Un prim termen de judecată nu a fost încă stabilit. Procesul pare să le dea dreptate celor care susţin că „regele” are ceva probleme cu banii. Toamna trecută, presa relata faptul că internaţionalul intenţiona să vândă o parte din proprietăţi pentru a face rost de lichidităţi. S-a vehiculat şi o eventuală tranzacţie care să implice hotelul Iaki din Mamaia, lucru infirmat însă de Hagi.

În plus, „regele” ar avea datorii enorme la bănci. Potrivit informaţiilor vehiculate în presă, în  noiembrie 2008, Hagi a contractat în numele firmei sale, Hagi Sport SRL un credit de 4 milioane de euro, scadent în septembrie 2020. Peste un an şi jumătate, în mai 2010, în plină criză, Hagi a mai făcut un împrumut: un credit de investiţii de 4.165.000 de euro. Banii s-au dus în Academia de Fotbal. Fosta glorie a fotbalului românesc nu s-a oprit însă aici. În 2012, prin Hagi Sport SRL, căpitalul a luat şi un credit ipotecar de 735.000 euro.

Citeste si...  Gică Hagi a ieşit la atac