Antrenorul formaţiei Viitorului, Gheorghe Hagi, spune că e un lucru extraordinar ca un jucător perfecţionat de Academie, Răzvan Marin, a ajuns la Ajax Amsterdam şi consideră că clubul olandez îl va perfecţiona să ajungă la cel mai înalt nivel. Hagi crede că Răzvan Marin este primul care a confirmat atât la naţională, cât şi la club, fiind un jucător serios şi foarte talentat, potrivit news.ro.

Gheorghe Hagia a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că faptul că Răzvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam înseamnă că la Academia pe care a înfiinţat-o s-a muncit bine.

Gheorghe Hagi are motive de bucurie. Iată cine va fi noul idol al microbistilor

“Pentru noi e un lucru fantastic, un lucru extraordinar. Un jucător crescut, format de Pigulea în Bucureşti, după aceea dezvoltat de noi, iar acum îi lăsăm pe cei de la Standard şi Ajax să-l perfecţioneze să ajungă la nivelul cel mai mare. Bucuria e mare, asta înseamnă că am muncit bine tot ce am făcut în aceşti ani şi lucrurile bune încep să apară, lucrurile mari, valoroase încep să apară. E primul care a confirmat la nivel foarte bun, atât în naţională, cât şi la club şi atunci bineînţeles că e un exemplu foarte bun. Devine un idol, e un băiat foarte serios şi foarte talentat”, a afirmat Hagi despre transferul fostului său elev.

Citeste si...  5 motive pentru care te simţi obosită tot timpul

Răzvan Marin a semnat cu Ajax Amsterdam un contract valabil din data de 1 iulie şi care va expira la 30 iunie 2024.

Ajax îi va plăti clubului Standard Liege 12,5 milioane de euro pentru jucătorul român.

Răzvan Marin a fost transferat la Standard de la Viitorul Constanţa.